woensdag 10 oktober 2012

MAC Expensive Pink.

Hee allemaal.

Vandaag ga ik deze mooie MAC oogschaduw voor jullie revieuwen. Ik heb deze in Amerika gekocht en gebruik m al een tijdje. En vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind!

                                                                                 
Ik was erg benieuwd naar MAC, ik hoorde er zulke goede verhalen over en al die mooie goed gepigmenteerde kleuren wauw! maar wat is het moeilijk om te kiezen zeg. echt alles is perfect, de oogschaduws, blushes, pigments, mascara's, lip glasses, lip glosses, lipsticks etc. Maar toen moest ik een keuze gaan maken en heb ik voor deze oogschaduw en een blush (die ik nog ga revieuwen) gekozen en liep ik vrolijk de MAC walhalla uit :).

Dit is de oogschaduw genaamd Expensive Pink. Een roze bruine kleur met een mooie shimmer. Ik had deze mooie kleur al op het oog maar zat nog te twijfelen tussen paradisco en deze kleur maar heb toen toch voor deze kleur gekozen. Ik vind de verpakking simpel maar wel mooi en niet te veel tierenlantijntjes.Hier heb ik de kleur geswacht. Wat een pigmentatie! Hier word ik nou vrolijk van :)
Dit is de kleur op m'n oog. En hier is de kleur wat roze maar met een bruine oogschaduw erdoorheen geblendt wordt het een hele mooie roze bruine kleur echt heel mooi! De kleur doet me wel een beetje denken aan 1 van die duochalks van een LE van Catrice. Ik voel een battle aankomen ;)

Kus Frederieke.


Hebben jullie producten van MAC?
1 opmerking:

  1. Nah, ik heb geen producten van MAC. Maar omg, idd goeie pigment :3

    BeantwoordenVerwijderen